miercuri, 27 februarie 2008


Deputatul Niculae Bãdãlãu:
Minciuna PD vine de sus
si se propagã în teritoriu
Decizia Curtii Constitutionale care permite presedintelui Traian Bãsescu sã accepte sau nu ministrii propusi de Guvern, este în opinia liderului PSD Giurgiu, Niculae Bãdãlãu, un moment de rãscruce în legislatia româneascã, ce reorienteazã România dintr-un stat semiprezidential spre unul presidential, încercându-se concentrarea puterii în mâna unui singur om, ceea ce este foarte grav.
În ceea ce priveste declaratiile presedintelui tãrii la adresa PSD si a liderilor acestuia, Niculae Bãdãlãu considerã cã acestea sunt niste mojicii pe care nici un presedinte responsabil nu si-ar permite sã le facã.
“ Traian Bãsescu încalcã în continuare Constitutia, comportându-se ca un presedinte al PD-L, fãcând o campanie disperatã pentru acest partid. Mai grav, el încearca sã atace PSD implicându-l în actul guvernãrii. Presedintele este cel care trebuie sã-si asume esecul acestei guvernãri, deoarece el l-a numit pe Tãriceanu prim ministru si este o mârsãvie sã spui cã PSD este la guvernare, atâta timp cât PD se aflã încã la conducerea multor institutii în teritoriu, alãturi de PNL.
Apropierea alegerilor îl determinã pe Bãsescu sã-si dezonoreze functia pe care o ocupã, prin atacurile la adresa opozitiei si în special a PSD. Este o minciunã sã spui cã Geoanã si Iliescu guverneazã si, ceea ce este mai grav, e cã aceastã minciunã vine din partea presedintelui tãrii.
Nu vom accepta ca PSD sã fie implicat în cearta pe ciolan dintre PNL si PD, iar acesta din urmã sã nu se facã a uita cã, mai bine de doi ani, s-a aflat la guvernare si cã dezastrul în care se aflã tara li se datoreazã deopotrivã.”
În ceea ce priveste “ convulsiile “ din PD-L Giurgiu, liderul social democrat crede cã ele sunt cauzate de lupta pe functii si locurile de pe liste si cã perioada “transferurilor politice“ nu s-a încheiat.
“Acestea sunt “zoaiele” pe care presedintele tãrii le vede pe geam, dar omite sã spunã cã geamurile sunt de la sediile corciturii de doctrine numitã PD-L, acest partid nãscut cu forcepsul de însusi Traian Bãsescu” a mai adãugat Niculae Bãdãlãu.

Un comentariu:

Pepi Mustateanu spunea...

Succes in alegeri Domnule Presedinte!